Lassan az életbe is belefárad az ember... | depressed.gp
Mindenség

Mindenféle mentális betegségről, akkor is, ha te vagy beteg, akkor is, ha egy barátod, vagy rokonod. Segít, hogy megértsd, mi zajlódik le benne(d), hisz nem könnyű, legyen szó bármiről is. Attól óva intelek, hogy te diagnosztizáld saját magad! Mindenféleképp orvos kell, hogy megállapítsa a diagnózisod.

» Betegségek «


Az öngyilkosság nem vezethető vissza egyetlen okra, sok tényezőtől függ. Van, aki emlegeti a dolgot mielőtt megteszi, és van, aki nem szól senkinek. Segítség lehet a modul annak, akinek ismerőse, vagy épp ő maga tervezget...

» Öngyilkosság «


Itt sok érdekesség megtalálható, az életről betegen, ritkán előforduló betegségekről, mellékhatásokról, egyéb jelenségekről, terápiákról, gyógymódokról, vagy épp olyanokról, amelyek cseppet sem segítenek. Vannak köztük külföldi oldalakról származó saját fordítások is.

» Cikkek «

 

 
Chat
 
Oldaldolgok
Szerkesztő: Liliana
Indulás: 2011. 09. 10.
Szolgáltató: G-Portál
Téma: Mentális betegségek
Jelenlegi design: Sam and Aemy
 
A design a Sam and Aemy Design munkája!
Szellemidézés és az öngyilkosság

Más egy súlyos betegség. Más egy végzetes baleset. Az öngyilkos halála mindig döbbenettel, értetlenséggel tölti el az embert. Hát még ha gyermek emel önmagára kezet! Sajnos, elég gyakran rázza meg a közvéleményt a hír: iskolás gyerek végzett magával. De miért? - tolul fel az emberben a legtöbbször válasz nélkül maradó kérdés.
Minden évben, szinte minden iskolában adódik tisztázatlan gyerekhalál - hallom elképedve Szirtesi Erzsébet matematika-fizika szakos tanárnőtől. Ő az országot járva előadásokkal hívja fel a szülők, pedagógusok figyelmét a gyerekek körében elharapódzott szellemidézés veszélyeire.


- Sajnos, elég sok esetet ismerek, amikor a gyerek öngyilkosságát megelőzően olyan társaságban járt, ahol szellemet idéztek. Behatóbban tanulmányoztam a kérdést, mert a pályámon többször is szembe találtam magam ezzel a misztikus dologgal. A gyerekek rendszerint játéknak veszik, egy kis izgalmas borzongásnak.
Sok felnőtt pedig csak legyint rá, nem hisz benne, a veszélyeiről pedig végképp nincs fogalma. Ám bármely módon próbálnak a túlvilággal kapcsolatot létesíteni, az igen veszélyes játék. Akkor is, ha sokan nem hisznek benne! Tudomásul kell venni, hogy az ember léte nem ér véget a fizikai test halálával. Az az energia, amely láthatatlanul az élőket is jellemzi, halálukkal nem semmisül meg. Bizonyos technikákkal kapcsolatba lehet lépni olyan lelkekkel, amelyek még földközelben tartózkodnak. Felkészült médiumok tudják, hogyan kell a szellemidézésben résztvevőket és önmagukat is megvédeni a káros következményektől. De azok a felnőttek és gyerekek, akik kíváncsiságból fognak bele effélébe, nem tudják, mit tesznek. Azért fáznak, azért hűl le a testük, és a környezetük azoknak, akik szellemet idéznek, mert a megidézettek akkor tudnak megnyilvánulni, ha energiához jutnak. Ezt pedig a jelen lévő élőktől vonják el. Ez az egyik veszélyforrás: ugyanis legyöngül az immunrendszer, és a szellemidézésben részt vevő hajlamosabbá válik betegségekre. A másik veszély: olyan pszichikai hatás éri őket, amelynek következtében a labilisabb idegrendszerű ember meg is tébolyodhat, miként ez sűrűn megesik. Pár évvel ezelőtt egy 16 éves kislány ugrott ki a zalaegerszegi tv-toronyból. Később róla is kiderült, előzőleg szellemidézésre járt.


- Nekem négy lányom van.-kapcsolódik a beszélgetésbe egy jelen lévő hölgy, Júlia asszony. -Tapasztalatból tudom, hogy a gyerekek 14-16 éves koruk között jutnak el a felismeréshez: egyszer ők is meghalnak. A nagy kérdések kezdik el foglalkoztatni őket. Ha szellemidézéstől remélik a választ, előfordul, hogy kérdéseikre olyan választ kapnak, amely szerint "odaát" a lélek szabadon, boldogan létezik, hiszen nem kínozzák többé földi bajok-gondok. A nyiladozó értelmű gyerek, aki maga körül esetleg családi gondokat, társadalmi igazságtalanságokat lát, könnyen juthat arra a téves következtetésre, hogy nem érdemes élni, és öngyilkos lesz. Az én legidősebb lányom, aki most 24 éves, egyszer bevallotta, hogy társaival régebben részt vett szellemidézésen, és legalább másfél évig foglalkoztatta őt is az öngyilkosság gondolata.


- Ma már elég sokan tudják, hogy fizikai testünket többrétegű energiaburok veszi körül. Ez az aura, amelyet már fényképezni is tudnak. Vannak úgynevezett tisztánlátók, akik látják is az emberek auráját. Nos, szellemidézéskor ez az aura megnyílik és szabad ki-bejárás adódik minden kóbor lélek, vagy ha úgy jobban tetszik, kóbor energia számára, amely az élő ember saját energiarendszerét súlyosan megzavarja. A következmény fizikai és mentális betegség lehet - határozza meg a veszélyeket Szirtesi Erzsébet. -Évekkel ezelőtt, amikor kollégiumi nevelő tanár voltam, észrevettem, hogy a kollégiumok különösen gyakran melegágyai az ilyen veszélyes játékoknak. A gyerekek unalomból, kíváncsiságból kipróbálják a szellemidézést. Nem egy olyan esetről is tudok, amikor a szülő vagy a tanár irányításával zajlott a szeánsz. Ez nagyon szomorú. Azt is tapasztaltam, hogy amelyik gyerek öngyilkosságra készül, az jelez. Emlékszem, egyszer fél éjszakát átbeszélgettem egyik tanítványommal, akit az öngyilkosság gondolata foglalkoztatott. Többet nem tehettem, mint megpróbáltam más irányba terelni. Hajnalban mégis félig kihűlve találtuk az ágyán. Szerencsére megmentették az életét. Egy fiú, aki nemrég saját iskolájában lőtte agyon magát, előzőleg verset írt a halálról. Erre az intő jelre oda kellett volna figyelni szülőnek, tanárnak egyaránt.

 

/forrás: eletlanc.atw.hu/

 

A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!